Nyhetsbrev for mai, juni og juli- 21

Hei alle sammen!

Vi er her fortsatt!! De fleste faste aktivitetene her på senteret er fortsatt stengt pga koronarestriksjoner, men det er åpent for enesamtaler og telefonsamtaler.

Du kan kontakte oss for å avtale enesamtale her på senteret, eller telefon/ sosiale medier (Teams, o.l), eller vi kan ta oss en tur ute i det fri. Kontakt oss på vårt vanlige tlf.nr. 51 97 19 00, eller tlf.nr. 926 57 203 for å avtale. Vi følger de fastsatte smittevernreglene; se vår hjemmeside www.nok-sorvest.no

Studentene våre, Maren og Kenneth, vil være her frem til juni. Noen av dere har blitt kjent med dem over telefon, og i enesamtaler her på senteret, men på grunn av koronarestriksjoner har det dessverre ikke vært mulig å ha åpent for alle slik at dere har fått truffet dem i miljøet.

Takk for godt samarbeid Maren og Kenneth! Lykke til videre!

Det er for øyeblikket ikke mulig å komme innom for å bruke miljøet. Vi jobber hele tiden aktivt med at flere av våre tilbud skal kunne gjenåpnes på en smittevennlig så snart det blir mulig. Følg oss på FB, Instagram og på vår hjemmeside www.nok-sorvest.no der vi oppdaterer fortløpende.
Husk at vi er her fortsatt!

HER ER NOEN ORD FRA DAGLIG LEDER LASSE:

Ferieavvikling 2021:
Sommeren 2021 vil Nok. Sør-Vest være stengt fra torsdag 15.07.21 til søndag 08.08.21 grunnet ferieavvikling. Vi ønsker alle en fin sommer og ser frem til mange fine menneskemøter sammen med dere etter sommeren. Husk og at Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte 800 57 000 og VO-linjen 116 006 er begge døgnåpne og gratis tilbud.

Undervisning for 6.-trinn utsatt til høst 2021:
Smittesituasjonen i Rogaland er fortsatt svært uforutsigbar, og vi ser oss nødt til å avlyse alle skolebesøk frem til sommeren. Vi er en liten organisasjon og de ansatte er ikke vaksinert. Dette gjør at vi må være ekstra forsiktige med å verken ta med oss smitte inn på senteret eller komme i en situasjon der vi blir smittekilde ut i skolene. Det er selvfølgelig svært beklagelig at vi ikke får komme ut i skolene nå og det er ikke med lett sinn vi tok denne avgjørelsen.
I løpet av sommeren – så snart smittesituasjonen tillater det – vil vi lage en plan for undervisning til høsten. Vi skal gjøre alt vi kan for å dekke flest mulig klasser og ta igjen de som har gått glipp av undervisningen på grunn av koronasituasjonen.

Nye ansatte:
Emilie startet hos oss 06.04.2021 og det er allerede noen av dere som har fått møte henne og blitt litt kjent. Hun gleder seg til både miljøet og undervisningen er på plass for å bli bedre kjent.
Irene starter 09.08.2021 og er vår nye fagansvarlige og ser frem til å bli kjent med dere alle.
Vi ønsker alle en flott vår, og ikke minst en god sommer, når den tiden kommer!

Her er noen ord fra vår nye kollega:


«Hei!
Jeg heter Emilie, fra Lørenskog og nylig flyttet til vakre Rogaland!

Jeg er utdannet innen kriminologi, i tillegg til erfaring innen anvendt atferdsanalyse og målrettet miljøarbeid.

På fritiden liker jeg å være sosial, bake og utfordre meg til å lære nye ting. Nå for tiden er det friluftsliv og strikking det går i»

Vi ønsker vår nye kollega, Emilie, velkommen i gjengen.

 

FASTE AKTIVITETER:
De fleste faste aktiviteter utenom grupper og enesamtaler er lagt på is inntil videre pga koronasituasjonen, men vi gleder oss til vi kan møtes igjen i når ting normaliserer seg. Hvis du har innspill eller ønsker ang tilbudet her på senteret setter vi pris på om du kontakter oss på mail eller sms.

Temakveld- koronastengt:
Temakvelder avholdes stort sett siste onsdag hver måned. Her tas det opp ulike tema av interesse. Kom gjerne med forslag! Temakveldene starter kl.18.00 og avsluttes senest kl. 20.00. Møt opp presis for å unngå forstyrrelser når programmet er begynt! Husk at alle har moralsk taushetsplikt!
Hvis du vil komme på temakveld må du gi oss beskjed dagen før pga smittevern tiltak. «Første mann til mølla» Du bruker sms 926 57 203 til påmelding.

Grupper:
Fra mars 2020 startet vi igjen med gruppetilbud. Gruppene vil være temabaserte og ha en varighet på 3 ettermiddager/kvelder.
Formålet med gruppene vil være å skape et forum for å kunne dele av egen kompetanse og erfaring med det å ha vært utsatt for seksuelle overgrep. Det vil være to faglige veiledere med i gruppene, som bidrar til at deltakere blir ivaretatt.

Vi er opptatt av at gruppen skal oppleves trygg. De som melder interesse kommer til å bli invitert til en samtale med de faglige veiledere som skal drive gruppen, i forkant av oppstart.
Samtidig ønsker vi å be de av våre brukere som tenker at det å delta i en gruppe kunne vært interessant og nyttig, om å ta kontakt. Vi vil gjerne høre fra deg. Det at du tar kontakt kan være avgjørende for at vi setter opp den gruppen du etterlyser.

Nok.Sør-Vest er et gratis samtaletilbud for kvinner og menn som har opplevd seksuelle overgrep, og deres pårørende. Tilbudet er finansiert gjennom kommunene i Rogaland og Barne-, Ungdoms- og Familiedirektoratet. På sikt ønsker vi at temagruppene skal følge årshjulet til Nok.Sør-Vest, og blant gruppene vi ønsker å starte på sikt, finner vi grupper for kvinner, menn, pårørende, partnere, foreldre og par. Du kan også ta kontakt om du trenger mer informasjon, om du har praktiske spørsmål om gruppene. Ta kontakt på sms 926 57 203 og/eller post@nok-sorvest.no

 

 

ENESAMTALER, ÅPENT HUS OG ANDRE TING:
Enesamtale/ støttesamtale:
For at du skal være sikker på at det er tid hos en av oss til en samtale er det lurt å avtale tid på forhånd. Nye henvendelser tas opp på personalmøtet på tirsdager og den faglige veileder som blir samtalepartner tar kontakt kort tid etter. Det er også mulig med samtaler pr telefon og på sosiale medier (Skype, Teams). Vi kan også ta oss en tur ute i det fri om du har lyst til det.

Innomstikk :
På grunn av koronasituasjonen er Innomstikk stengt pr. nå. Vi kommer gradvis til å åpne opp stuen i nærmeste fremtid, så det er lurt å følge med på FB, hjemmesiden vår og Instagram for fortløpende informasjon. Vi gleder oss til å treffe deg igjen og vise deg hvordan det utvidete stue- og hobbyområdet har blitt. Det er alltid en ansatt i stuen i åpningstidene.

Rommene på senteret:
Rommene i brukersonen er for tiden stengt pga koronasituasjonen. Vi gleder oss veldig til vi kan åpne opp for aktiviteter igjen. Kontorområdet er forbeholdt personalet. Samtalerom brukes ved enesamtale.

Mat og drikke:
Vi serverer te og kaffe. Du må gjerne ha medbrakt mat.

Nyhetsbrev:
Blir sendt ut annenhver måned på mail og post til de som er påmeldt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Send oss gjerne en mail eller SMS om du vil avmeldes/ eller ha en pause. Husk å melde deg på den aktiviteten du vil delta på, dagen før, innen kl. 14.00. Du bruker SMS tlf. 926 57 203 til påmelding.

Hjertelig velkommen!

 

NOK. Sør- Vest har ett røykfritt miljø, gjelder også el. sigaretter.

 

 

 

SANDNES:
Her er den nye delen av senteret i Langgt. 41, 4 etasje. Det er åpent, lyst og innbydende.
Vi gleder oss til vi kan åpne opp igjen og ha enesamtaler i de nye rommene, og grupper, temakvelder og hobbyaktiviteter og/eller bare sitte i stua og prate og være sosiale.

 

Nye samtalerom

 

HAUGESUND:
Hei, vi er igjen åpent på kontoret i Haugesund etter å ha vært stengt pga smittesituasjonen på Haugalandet.
Kontoret er i Helsehuset, Sørhauggata 111, 4 etasje. Det er et trivelig kontor med fantastisk utsikt.

Vi har åpent onsdag, torsdag og fredag i oddetallsuker. Du treffer faglig veileder Bente der.
Ønsker du samtale kan du ta kontakt på telefon 51 97 19 00, sms 926 57 203, eller post@nok-sorvest.no

Åpningstider i mai, juni og juli- 21
MAI
Uke 19
Onsdag 12.05 – kl.10.00 – 15.30
Uke 21
Onsdag 26.05 – kl.10.00 – 15.30
Torsdag 27.05 -kl.10.30 – 18.00
Fredag 28.05 – kl.08.00 – 14.00

JUNI
Uke 23
Onsdag 09.06 -kl.10.00 – 15.30
Torsdag 10.06 – kl.10.30 – 18.00
Fredag 11.06 – kl.08.00 – 14.00

Uke 25
Onsdag 23.06 -kl.10.00 – 15.30
Torsdag 24.06 – kl.10.30 – 18.00
Fredag 25.06 – kl.08.00 – 14.00

JULI
Uke 27
Onsdag 07.07 – kl. 10.00 – 15.30
Torsdag 08.07 -kl. 103.0 – 18.00
Fredag 09.07- kl. 08.00 – 14.00

 

Velkommen!!

 

 

EGERSUND:
Ønsker du en samtale hos oss i Egersund?
Ta kontakt på telefon 51 97 19 00, eller send sms på mobil 926 57 203 eller eventuell mail.
post@nok-sorvest.no

I Egersund begynner vi å etablere et godt samarbeidsforhold til blant annet helsestasjonen, politiet og familievernkontoret. Vi ser frem til å være med på samarbeidsmøter fremover og å bli bedre kjent med kommunen. Per nå er vi fortsatt bare én fredag i partallsuker i Egersund.

Kontor finner du i Arenessmauet 1, 3 etasje, Egersund. Åpningstid er kl. 08.30- 15.00 på fredager i partallsuker.
Du treffer faglig veileder Hanna der, fra kl. 08.30- 15.00.
Veibeskrivelse finner dere på hjemmesiden!

 

Velkommen!

 

FASTE TELEFON- OG ÅPNINGSTIDER VED NOK. SØR-VEST, SANDNES:

Telefontid:
Alle dager fra kl. 10.00 – 14.00 (tirsdag kl. 12.00- 14.00 og onsdag til kl.17.00 obs! ny telefontid)

Innomstikk tider: for tiden koronastengt
Mandag kl. 11.00 – 15.00
Tirsdag kl. 12.00 – 15.00
Onsdag kl. 11.00 – 15.00
Torsdag kl. 11.00 – 18.00
Fredag – kun samtale etter avtale

Ferieavvikling sommeren 2021: Vi har stengt i ukene 29, 30 og 31.

Besøksadresse: Langgt. 41, 4 etasje, 4306 Sandnes
Hjemmeside: www.nok.sorvest.no
E-mail: post@nok-sorvest.no
Telefonnummer: 51 97 19 00Mobilnr. 926 57 203 – SMS skal sendes til dette nr. Merk med hvem meldingen er til og avsender.

Skulle du ha behov for noen å snakke med når NOK. Sør-Vest er stengt kan du ringe;
Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte. (tidligere Landsdekkende støttetelefon)
Tlf. nr. 800 57 000
Det er nå gratis å ringe til Hjelpetelefonen uansett hvilket telefonabonnement en har. Fra utlandet er det egne takster.

Kirkens SOS: 224 00 040 -gratis, døgnåpent
Mental helse hjelpetelefon: 116 123 – gratis, døgnåpent
VO- linjen: 116 006 – gratis, døgnåpent

 

Vennlig hilsen oss ved NOK. Sør-Vest
Lasse, Nina, Bente, Marit, Beggi, Hanna, Emilie, Almaz, og studentene våre Maren og Kenneth

 

Våre generelle smitteverntiltak finner du på hjemmesiden vår www.nok.sorvest.no