Sommerhilsen

Vi ønsker dere alle en fin sommer 😊

Først takk, takk for tillitt, takk for samtaler, takk for støtte, takk for tålmodighet, takk for forståelse og takk for at akkurat du er deg!

Vi er stolte av tilbudet vi har kunnet gi gjennom hele pandemien. Men vi gleder oss også til høsten, til normalitet, til lyd i stuen og til drøs over en kaffekopp eller annet som foretrekkes. Vi planlegger å åpne opp miljøet/innom stikk igjen mandag 6. september!  Ikke mindre enn tre forskjellige grupper kommer i høst! Se på Facebook om det er en som passer deg.  Seminar for Verdighet, messe for Verdighet og foredrag har vi gleden av å være med å arrangere. Så mye spennende, og mer kommer!

Før det kommer sommeren. Vi har ferieavvikling i ukene 27-32, men senteret er bare stengt ukene 29-31 (15. juli -21 til 8. august -21). De andre ukene er det faglige veiledere her på jobb og vi kan nås på telefon.

Husk at Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte (800 57 000) og VO linjen (116 006) er åpne gjennom hele sommeren. Det er og mange andre gode hjelpelinjer!

 

Korona pandemien har styrt mye av samfunnet vårt i 2021 også, men nå ser det ut til å gå mot en mer normal hverdag. Mange av oss kommer til å feriere i Norge også i år og vi satser på gode temperaturer og fint vær. Vi håper at du får det meste ut av sommeren. En pause fra hverdagen. Det er godt for flere av oss.

I august starter Irene hos oss som ny fagansvarlig. Hun kommer med en presentasjon av seg selv, men vi kan allerede nå si at hun kommer med mye kompetanse som gjør tilbudet vårt enda bedre. I forlengelse av det skal ansatte på kurs torsdag 19. august, også skal vi ha personaldager mandag 23. og tirsdag 24. august. Disse dagene er senteret stengt. Har akkurat du noen ønsker, tanker eller innspill som du vil dele? Send gjerne en mail til Marit som er brukeransvarlig, e-post: marit@nok-sorvest.no Hun drøfter det som kommer inn med vår nye brukerrepresentant, og tar det med inn i personaldagene. Brukerrepresentant vil og få ny e-post adresse som dere kan nå henne direkte på. Følg med på vår hjemmeside for info.

Vi fortsetter jobben med at kommunene innfører 0 visjon for seksuelle overgrep. Sammen kan vi endre mye!

Ingen skal utsettes for seksuelle overgrep.

Likevel skjer det.

Sammen finner vi veien videre.

Med ønske om en riktig god sommer fra alle oss på Nok. Sør-Vest.

Lasse Hjelmervik, daglig leder Nok. Sør-Vest.

Bakerst fra venstre: Irene (begynner i august), Emilie, Kenneth (student), Beggi, Nina.

Midterste fra venstre: Almaz (renholder), Hanna, Maren (student), Bente og Marit.

Selvfiestangholder: Lasse (daglig leder)