Laster Arrangementer

Gruppetilbud februar- 22 for foresatte til barn som har vært utsatt for seksuelle overgrep.

2 februar/17:00 - 19:00

Gruppetilbud februar 2022 for foresatte til barn som har vært utsatt for seksuelle overgrep

 Vi hos Nok.Sør-Vest vil i februar 2022 arrangere en temagruppe over tre kvelder for foresatte til barn som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Gruppen vil finne sted i Nok. sine lokaler i fjerde etasje i Langgata 41, i Sandnes. Vi vil møtes på onsdager kl. 17.00 – 19.00. Påmeldingsfrist: 17. januar- 22

Datoene blir:

  • Onsdag, 02. februar
  • Onsdag, 09. februar
  • Onsdag, 16. februar

Temagruppen er for deg som er foresatt og har barn som har vært utsatt for seksuelle overgrep og incest. Barna kan være over og under 18 år. Her har du muligheten til å treffe andre som er i en lignende situasjon som deg. Gruppen er for deg som ønsker informasjon, både fra fagfolk som jobber med mennesker som har blitt utsatt for seksuelle overgrep, men også fra andre som har kjent på hvordan det er å være pårørende til noen som er utsatt for seksuelle overgrep. Seksuelle overgrep anses ofte som vanskelig og tabu å snakke om i vårt samfunn. Her vil du få muligheten til både å snakke om hvordan det påvirker deg, men også hvordan en kan ta vare på egne behov i en slik situasjon.

Vi er opptatt av at deltakerne i gruppen skal være trygge – både på oss som gruppeledere, og på innholdet i gruppen. Vi ønsker derfor å gjennomføre forsamtaler med alle som er interessert i å være med i gruppen. Forsamtalene gjennomføres i Nok. sine lokaler. Hvis du har spørsmål til opplegget, eller ønsker å melde deg på, så kan du kontakte oss på:

 

Tlf.51 97 19 00

Sms: 92 65 72 03

Epost: post@nok-sorvest.no