Laster Arrangementer

«Pappas hemmelighet»

29. november 2021/18:00 - 20:00

Nok. Sør-Vest er stolte av at vi sammen med Vilde B. Hansen kan bidra til en gripende og givende kveld med utsatte menn som bakteppe. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Redd barna og Stiftelsen Dam, og finner sted i KINOKINO i Sandnes.

 Foredraget er gratis, men krever påmelding. Meld deg på her: https://forms.office.com/r/BRNP3Cctpx

Forfatter Vilde Bratland Hansen og hennes far Odd Werner Hansen holder foredrag om hvordan overgrepene Odd Werner ble utsatt for, har påvirket ham og resten av familien. De vil også snakke om hvorfor de forteller om sin historie i boken «Pappas hemmelighet».
Da Vilde Bratland Hansen var 20 år, fikk hun vite at faren hadde blitt utsatt for seksuelle overgrep fra han var ni til han ble seksten. Boken handler om hvordan en familie blir berørt av at far i familien har vært utsatt for seksuelle overgrep og ikke har fortalt noen om det.
Forfatter Vilde Bratland Hansen og hennes far ønsker vise hvordan tausheten rundt seksuelle overgrep påvirker barn som pårørende. De vil snakke om hva som gjør det særlig vanskelig for menn å fortelle om overgrep. Og ikke minst hvor viktig det er å fortelle om traumer for å kunne bedre livskvaliteten, til både utsatte og pårørende. Vilde og hennes far vil også formidle at det er mulig å mestre livet, på tross av traumene man er blitt påført.
Vi lar Finn Skårderuds omtale av boken gi en liten smakebit; «Pappas hemmelighet er en meget viktig bok om seksuelle overgrep og om hvordan det kan ramme flere generasjoner. En ærlig, personlig og også faglig bok som kan hjelpe andre.» – Finn Skårderud, psykiater, professor og forfatter.
Du vil også få høre ett innlegg fra Pårørendesenteret i Sandnes.
Foredraget er gratis og varer to timer.
Se mindre