Laster Arrangementer

Gruppe for menn som er partner til personer som har vært utsatt for seksuelle overgrep

3. november 2021/17:00 - 19:00

Gruppetilbud november 2021 for partnere til personer som har vært utsatt for seksuelle overgrep

 OBS! Påmeldingsfrist 24.10.21

Vi hos Nok.Sør-Vest (tidl. SMISO-Rogaland) vil i november 2021 arrangere en temagruppe over tre kvelder for menn som er partnere av personer som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Gruppen vil finne sted i Nok. sine lokaler i fjerde etasje i Langgata 41, i Sandnes. Vi vil møtes 3 onsdager i november, fra kl. 17 – 19.

Nok.Sør-Vest er et gratis samtaletilbud for kvinner og menn som har opplevd seksuelle overgrep, og deres pårørende. Tilbudet er finansiert gjennom kommunene i Rogaland og Barne-, Ungdoms- og Familiedirektoratet.

Gruppetilbudet er for deg som er mann og partner til personer som er utsatt for seksuelle overgrep. Her har du muligheten til å treffe andre som er i en lignende situasjon som deg. Gruppen er for deg som ønsker informasjon, både fra fagfolk som jobber med mennesker som har blitt utsatt for seksuelle overgrep, men også fra andre som har kjent på hvordan det er å være i et partnerforhold med noen som er utsatt for seksuelle overgrep. Seksuelle overgrep anses ofte som vanskelig og tabu å snakke om i vårt samfunn. Her vil du få muligheten til både å snakke om hvordan det påvirker deg, men også hvordan en kan ta vare på egne behov i en slik situasjon.

 

Vi er opptatt av at deltakerne i gruppen skal være trygge – både på oss som gruppeledere, og på innholdet i gruppen. Vi ønsker derfor å gjennomføre forsamtaler med alle som er interessert i å være med i gruppen. Forsamtalene gjennomføres i Nok. sine lokaler. Hvis du har spørsmål, eller ønsker å melde deg på, så kan du kontakte oss på tlf. 51 97 19 00 eller epost: post@nok-sorvest.no