Laster Arrangementer

Temakveld – Avlyst

26 januar/18:00 - 20:00

Vi må dessverre meddele at temakvelden med Randi Mossefinn er avlyst. Beklager kort varsel, men foredragsholder har symptomer som likner på Covid og vi har vurdert at det da ikke vil være hensiktsmessig med gjennomføring.

Vi jobber for å finne en ny dato og mer informasjon om dette vil foreligge så raskt vi vet noe mer konkret.

Hei

Vi ønsker å få invitere dere til en temakveld her hos oss.

I forbindelse med at vi fremover vil arrangere ulike temakvelder, ser vi at dette kan være en god anledning til også å invitere inn samarbeidspartnere.

Andre instanser som også vil bli invitert er bl.a. enkelte andre DPS`er, Krisesenteret, Pårørendesenteret, ROS, Barneverntjenester og sexologisk nettverk i Rogaland.

Invitasjonen vil også gå ut til brukere.

Denne gangen vil temaet være kommunikasjon; «Hva forteller følelsene mine meg! Og hvordan kan jeg formidle disse videre til de som står meg nærmeste?». Dette forstått uti fra en traumekontekst.

Vi får besøk av Randi Mossefinn som er familieterapeut og klinisk barnevernspedagog. Hun er i gang med master i Familieterapi og systemisk praksis, jobbet som behandler på ATV i mange år og starter i ny jobb ved RKBU (Regionalt kunnskapssenter for barn og unge) i januar.

Dette gleder vi oss stort til og håper dere har mulighet for å delta. Nok. Sør-Vest tenker at dette kan være en fin anledning for å legge til rette for et samarbeid mellom instansene, noe som kan gjøre tilbudet til vår felles målgruppe ennå bedre.

Arrangementet finner sted i våre lokaler i Langgt. 41 i Sandnes, onsdag 26.1.22, kl. 18 – 20. Vi har begrenset med plasser og plassene vil bli tilbudt de første som melder seg på, etter «første mann til mølla» prinsippet.

Vi vet ikke ennå hvordan pandemien vil påvirke. Vi får områ oss etter beste evne når nye anbefalinger inntreffer.

Flott om dere skriver hvilken instans dere representerer og melder avbud dersom dere blir forhindret fra å komme.

 

Påmelding til

post@nok-sorvest.no