Temakveld i februar- 24

Temakvelder våren 2024.

Vi jobber aktivt med å skape spennende og lærerike temakvelder. Vårens temakvelder slippes fortløpende.

 

Først ut er psykolog Regine Åbø;

«Sekundærvitalisering – hvordan kan jeg forebygge egen omsorgstretthet?»

Regine Åbø jobber nå som psykolog ved Ressurssenter for barn og familie ved Ungdomsteamet i Sandnes. Hun har tidligere erfaring fra både DPS, BUP og organisasjonspsykologi og har ett hjerte for en bærekraftig arbeidshverdag for de av oss som jobber med mennesker. Hun er også småbarnsmamma, og opptatt av hvordan vi kan bruke empati på jobb i balanse med privatlivet.

Regine ønsker å gi deltakerne en gavepakke med verktøy for å bedre arbeidshverdagen og gi et nytt blikk på hva man kan gjøre med omsorgstretthet. Dette er relevant for alle som jobber med, eller på andre måter, er tett på mennesker med ulike former for traumeerfaring.

 

Bruk QR kode eller link til å melde deg på.

https://surveys.enalyzer.com?pid=k4c4duha