Tilbud på senteret

SANDNES:

Telefontid, gjelder også henvendelser fra Haugesund og Egersund (Dalane):
Alle dager fra kl. 10.00 – 14.00 (tirsdag kl. 12.00- 14.00 og onsdag til kl.17.00 obs! ny telefontid)

Tider for Innomstikk (åpner opp igjen 6. sept- 21)
Mandag kl. 11.00 – 15.00
Tirsdag kl. 12.00 – 15.00
Onsdag kl. 11.00 – 15.00
Torsdag kl. 11.00 – 18.00
Fredag – kun samtale etter avtale

Innomstikk : (åpner opp 6. sept- 21)

Grunnet koronasituasjonen er Innomstikk stengt pr. nå. Vi ser for oss å åpne opp miljøet igjen mandag 6. september hvis vi får klarsignal. Følg oss på FB, hjemmeside, og Instagram for fortløpende informasjon. Vi gleder oss til å treffe deg igjen. Det er alltid en ansatt i stuen i åpningstidene.

Enesamtaler

De brukerne som ønsker det får tilbud om å gå til enesamtaler. Enesamtale vil si at du snakker med en av de ansatte om din problematikk. Vi lytter, støtter og gir tilbakemeldinger til brukeren. Dette er ingen terapitime, men en hjelp til selvhjelp. Samtalen varer i ca. 45 min. Det er hver enkelt som bestemmer tema i enesamtaler, vi ønsker å gjennomføre samtalene på brukerens premisser. Vi kan også velge å gjennomføre samtalen andre steder enn på senteret, alt etter hva som er gunstig i den enkelte situasjon. Det er ingen begrensning for hvor lenge en bruker kan gå i enesamtaler, eller hvor mange samtaler hver enkelt kan få. Vi har også samtaler med brukere sammen med sine pårørende, foreldre, samboer/partner eller andre nære bekjente.

Vi vektlegger at brukerne kan gjøre seg nytte av det tilbudet som er riktig for den enkelte.
Ansatte på senteret er ikke terapeuter, men gir råd og veiledning, og informerer om ideer eller verktøy for å lette eller hjelpe i bearbeidingsprosessen. Vi har ingen form for journalføring.

Mandag og tirsdagsaktiviteter (koronastengt)

Mandager og tirsdager kan benyttes til aktiviteter som dere styrer, avtalt eller etter innfallsmetoden når det er åpent for å stikke innom. Mandager, fra kl. 11.00-15.00 og tirsdager, fra kl. 12.00-15.00. Senteret har mange hobbyartikler du kan bruke, og eget hobbyavdeling. Det gjør det lettere å komme og sette seg til med det du har lyst å holde på med.

Onsdag - Gruppekvelder og temakveld

Gruppene våre går over tre kvelder og henger sammen med årshjul og temakvelder. Alle grupper hos oss er "lukkede grupper" noe som innebærer at deltakere får plass i god tid og det er samme deltakere gjennom hele perioden. Følg med på kalender og se på årshjulet for oppdatert informasjon.

En onsdag i måneden holdes det temakveld, oftest siste onsdagen i måneden – men unntak kan forekomme. På temakvelder tar vi opp ulike emner av interesse, og henter gjerne inn ekspertise utenfra. Arrangementet varer fra kl. 18.00 til kl. 20.00. Skal du delta er det viktig å møte opp presis. På den måten unngår vi forstyrrelser etter at presentasjonen av temaet har begynt. Ta gjerne med deg partneren din eller en venn på disse kveldene, det kan være greit å ha med seg noen man føler seg trygg på. Husk at alle har taushetsplikt.

Torsdagskafé med noe «attåt» (koronastengt)

På torsdager er det kafè der vi noen ganger lager vafler o.l. og andre ganger setter frem et fruktfat til å forsyne seg av, fra kl.15.30 – 18.00. Vi ansatte er selvfølgelig hovedansvarlige, men tanken er at dere brukere skal drive kafeen selv. Ta gjerne med ett håndarbeid eller lignende hvis du vil. Tanken er å få mer liv og latter her om torsdagene. Hvis du har lyst til å være med å ta ansvar for å drive kafeen kan du kontakte en av oss ansatte.

Oasen (Koronastengt)

På den innebygde terrassen vår har vi laget en trivelig plass med stoler, puter og grønne planter. Oasen er ment som et sted du kan sette deg ned, slappe av og finne roen. Ta gjerne en tur ut dit og slapp av litt etter du har vært i samtale eller når du trenger litt tid i fred og ro. Her snakker vi ikke om problematikken, men hverdagslige ting. Husk at den moralske taushetsplikten gjelder her ute også. Hjertelig velkommen!

Massasjestol (Koronastengt)

Vi har en massasjestol som står i et eget rom og er til fri benyttelse.

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.