Brukerrepresentant

 

Vi ønsker vår nye bruker representant, Linde Marie, velkommen!

Her er noen ord fra henne;

«Hei alle sammen.

Da har jeg lyst å presentere meg selv, mitt navn er Linde Marie Persson, er opprinnelig fra Svolvær i Lofoten, men flyttet til Rogaland i 2005. Er utdannet helsefagarbeider og har jobbet med litt forskjellig alt fra omsorgsbolig til sykehjem. Fra januar går jeg ut av helse og begynner i butikk, har lyst til å prøve noe nytt og noe annet. Jeg er gift og har tre barn, eldste er ti år og så har jeg tvillinger på fire år.

Som bruker representant skal jeg presentere og være talerør for dere som kommer innom Nok Sør-Vest, Sandnes. Jeg kunne godt tenkt meg å høre fra dere brukere hva dere trenger. Har dere ideer og forslag og komme med så setter jeg veldig pris på det. Noen aktiviteter skal vi få til sammen, så hvis dere har noen forslag til hva dere kunne tenke dere så settes det stor pris på.

Håper at jeg får treffe mange av dere i året vi har fremfor oss. Gleder meg til et spennende år 2023.»

 

 

Hvis du har noe du vil ta opp eller forslag til aktiviteter, kan du bruke forslagskassen nedenfor i bildet, eller ta kontakt med Linde Marie som er brukerrepresentant eller Marit som er brukeransvarlig hos oss, på bruker@nok-sorvest.no

 

 

Forslagskasse

Vennligst skriv inn en melding.