Påmelding til våre arrangementer

Frem til nylig har vi kun praktisert påmelding på epost eller telefon, men samfunnet er i stadig utvikling og dermed er Nok. Sør-Vest i en digitaliseringsprosess. Denne høsten vil vi sakte, men sikkert gå over til digital påmelding gjennom lenke til et program som heter Enalyzer.

I Enalyzer fyller du inn relevant kontaktinformasjon og har mulighet til å få svarkvittering etter endt påmelding. All personsensitiv informasjon oppbevares på en forsvarlig måte og vil bli slettet etter endt arrangement.

Fra januar 2023 legges påmeldingslenkene ut sammen med informasjon om kommende arrangementer legges ut under fanen «Aktuelt» på hjemmesiden og under arrangementet på vår Facebook side. Dersom du ønsker veiledning, ikke har telefon med internett o.l kan du ta kontakt med oss. Vi kan bistå deg over telefon eller her på senteret.

Det betyr at fra  01. januar 2023 ønsker vi påmeldinger gjennom arrangementets påmeldingslenke. Dersom det er spørsmål knyttet til arrangementet er du selvsagt velkommen til å ta direkte kontakt på telefon eller epost.